Розумні окуляри «Frame» від Brilliant Labs

У світі носимих технологій варто відзначити останню інновацію Brilliant Labs – розумні окуляри Frame, які виділяються як дивовижне поєднання стилю, функціональності та передових технологій. Ці розумні окуляри спрямовані на переосмислення того, як ми взаємодіємо з цифровою інформацією в повсякденному житті. Це не просто ще одна пара окулярів доповненої реальності, вони являють собою стрибок вперед в бездоганній інтеграції штучного інтелекту у наш візуальний і сенсорний досвід.

Окуляри Frame вагою лише 39 грам є одними з найлегших доступних смарт-окулярів – а це означає комфортне носіння, яке конкурує з традиційними окулярами. Така легка конструкція не поступається потужністю або ж функціональністю.

У Frame є інтеграція мультимодального помічника штучного інтелекту, що використовує технологію, яка частково підтримується OpenAI. Через це вони можуть обробляти та реагувати як на голосові команди, так і на візуальні введення, покращуючи взаємодію користувача із навколишнім середовищем. Незалежно від того, чи йдеться про переклад написів іноземною мовою, надання інформації про харчування чи порівняння цін під час покупок, окуляри Frame створені, щоб запропонувати практичну допомогу в режимі реального часу та накласти інформацію безпосередньо у ваше поле зору.

Їх апаратне забезпечення включає мікро-OLED-дисплей, який «прикріплений» до геометричної призми всередині лінзи для проєктування інформації. Незважаючи на футуристичні можливості, цей дисплей розроблений так, щоб бути непомітним, займаючи лише 20 градусів поля зору користувача, що еквівалентно триманню iPad на відстані витягнутої руки. Такий принцип гарантує, що цифрові накладки не перекриють природний зір користувача.

Окуляри можна використовувати протягом усього дня. Там вбудовані два акумулятори, які інтегровані в оправу, а також унікальний зарядний механізм, що з’єднує лінзи. Вже розпочато попередні замовлення, а поставки очікуються в квітні. Окуляри доступні у кількох кольорах відповідно до особистих уподобань. З ціною в 349 доларів США вони позиціонуються як доступний варіант для тих, хто хоче дослідити усі їх переваги.

Оскільки ми стоїмо на порозі нової ери в носимих технологіях, окуляри Frame від Brilliant Labs дають можливість зазирнути в майбутнє, де цифрова інформація та допомога штучного інтелекту бездоганно інтегруються в наш візуальний і сенсорний світ, тим самим покращуючи взаємодію та досвід, який раніше обмежувався сферою наукової фантастики.

Цікаві факти:

  • Frame потребує підключення до смартфона через спеціальний додаток для розширення своїх функцій. Такий принцип дозволяє використовувати обчислювальні можливості телефону для виконання AI завдань, оскільки самі окуляри не мають вбудованого процесора.
  • Frame не просто звичайні смарт-окуляри, але й можуть бути оснащені коригувальними лінзами, роблячи їх придатними для людей, які потребують корекції зору.
  • Brilliant Labs вирішила зробити Frame повністю відкритими для спільноти, надаючи вільний доступ до всіх дизайнерських файлів, коду та документації через GitHub. Таким чином розробники та ентузіасти технологій зможуть досліджувати, модифікувати та покращувати програмне забезпечення.
  • Дисплей окулярів Frame має яскравість 3000 ніт, а це забезпечує чітке відображення інформації навіть у дуже яскраво освітлених умовах.
  • Інтегрована камера та сенсори дозволяють виконувати реальний аналіз зображень, наприклад, перевіряти ціни на товари у магазинах або ідентифікувати деталі про будинки під час вибору житла, просто дивлячись через окуляри.
Натисніть, щоб оцінити цю публікацію!
[Всього: 0 Середнє: 0]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

65 + = 67